Entrega III Edició Premi Recerca ASCISAM

Entrega III Edició Premi Recerca ASCISAM

El passat 10 d'octubre dins la 8a Jornada Catalana d'Infermeria de Salut Mental es va celebrar l'entrega de la III Edició del Premi de Recerca ASCISAM.
Sabem i reconeixem tot l'esforç que fan els professionals en l'àmbit de la recerca i per això per nosaltres és un honor poder entregar aquest premi cada dos anys. Hi ha molt bones raons per premiar les realitzacions excel·lents.
Des de ASCISAM volem que serveixi perquè la gent senti que el seu treball és valorat, demostrar aprovació i gratitud. També creiem fermament que el reconeixement motiva els altres a esforçar-se per aconseguir l'excel·lència i tots ens beneficiem d'això.
Felicitar a tots els socis que ens han enviat treballs, per la qualitat i per l'alt nivell científic, aquest any el comitè científic no ho ha tingut gens fàcil per decidir. També destacar que ens ha sorprès la sensibilitat amb la qual s'ha tractat tots els temes. Volem animar-vos a que seguim potenciant la recerca en les cures a persones amb malaltia mental.

Des de ASCISAM volem donar les gràcies a tots els socis que han participat i felicitar especialment al guanyador i els dos finalistes.

  • Guanyador de la III edició del premi de recerca ASCISAM:

David Batalla Martín, amb el treball: Insomnio en el paciente con trastorno esquizofrénico: prevalencia y calidad de vida

  • Accèssit 1:

Rafael Clua García, amb el treball: Atención del suicidio desde la perspectiva enfermera: una revisión narrativa de estudios cualitativos

  • Accèssit 2:

Noret Cornudella Solans, Maria Dolores Martínez Faura, Concepción Delicado Pajares, Luis Delgado Cruz, amb el treball: Detección y valoración de las necesidades de salud de las mujeres embarazadas con diagnóstico de trastorno mental durante el embarazo y el posparto.

Compartir:

Imatges

Entrega III Edició Premi Recerca ASCISAM Entrega III Edició Premi Recerca ASCISAM
⇐ Anterior AMESS
Escrit per ascisam
L’associació vol ser un espai de trobada per aquells professionals vinculats a la Salut Mental que volen participar en la creació d’iniciatives, contribuir al desenvolupament professional i reflexiona

Relacionats:

No hi ha posts relacionats

0 Comentaris

    Sense comentaris