Presentació 2018-02-27T03:15:44+00:00

Presentació V Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental

Com cada dos anys, des de fa deu, les infermeres de Salut Mental podem gaudir de l’espai i l’oportunitat de trobar-nos per compartir, conèixer i aprendre quina és la situació actual de la professió, tant a nivell local com europeu.

Enguany, l’ASCISAM organitza el V Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental (CCISM) amb el lema “Horitz0 x 100” a la ciutat de Barcelona els propers 7 i 8 de juny de 2018.

L’eix vertebrador del congrés serà aquesta dicotomia entre zero 0 i cent 100, intentant apropar als congressistes quin és l’estat actual o la tendència envers temes tan importants com l’escollit per la conferència inaugural: les mesures coercitives. 0% subjeccions físiques horitzó que totes tenim com a fita, confiem propera, i que d’altres ens demostraran que no és una quimera.

La recuperació, la igualtat d’oportunitats i la participació en el teixit social, la qualitat de vida de les persones que pateixen un trastorn i els efectes secundaris dels fàrmacs, són temes que també es tractaran en les diferents ponències. 0% i 100%.

Som una professió que diàriament està dedicada a activitats innovadores, motivades fonamentalment pel desig de millorar els resultats de les cures i adaptar-se a les noves necessitats. 100% Innovació.

Els objectius que el V Congrés pretén assolir són :

  • Oferir un fòrum de treball conjunt entre persones que pateixen un trastorn i professionals , per reflexionar i aprendre sobre l’escenari actual de la salut mental.
  • Oferir als assistents les novetats i eines en: el maneig d’agitació i l’ús de mesures coercitives, l’abordatge dels principals efectes secundaris farmacològics i en dur a terme una recuperació comunitària.

Esperem i desitgem que us sigui profitós, que trobeu un espai generador d’idees i formatiu, i us animem a participar presentant estudis finalitzats, projectes o experiències que puguin ser útils a altres.

Confiem que a la finalització del Congrés hagi quedat pòsit del mateix en cadascú de vosaltres i hagi servit com a motor de canvi, perquè els canvis ja són aquí i estem segures que les infermeres els liderarem.

El V Congrés és vostre, és de tots i totes, és teu. T’hi esperem al 100%

La Junta d’ASCISAM