Juan Roldan Merino

Juan-Roldan-MerinoJuan Roldan Merino és Infermer Especialista en Salut Mental. Doctor en Ciències de la Infermeria per l’UB. Experiència professional com a docent des de l’any 2000 fins a l’actualitat. Professor Titular del Campus Docent Fundació Privada. Escola d’Infermeria Sant Joan de Déu, adscrita a l’UB. Professor associat de la UAB i de la Universitat Rovira i Virgili.

Autor d’articles científics i d’alguns capítols de llibres. Aportacions en congressos d’àmbit nacional i internacional. Editor en cap de Presencia, Revista de Enfermería de Salud Mental.

Participa en diversos Grups i Xarxes d’Investigació. Coordinador del “International Researchers Group of Mental Health Nursing Care”. Coordinador de GIEES (Grupo de investigación en Enfermería, Educación y Sociedad), del Campus Docent- -Fundació Privada. Escola d’Infermeria Sant Joan de Déu, adscrita a la UB. Membre de ISMENTAL-CA Red Catalana de Investigación en Atención de Enfermería en Salud Mental y Adicciones reconeguda per la Generalitat de Catalunya. Membre del Research Group SRG Consolidat 2014-1139. Membre del CIBERSAM (Centro de Investigación Biomédica en Red de Salud Mental). Membre de l ‘ equip d’ investigació del projecte d’ investigació finançat per l’Instituto de Salud Carlos III i cofinançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) “Cuidadoras 2.0″: efectividad de un programa de apoyo 2.0 para cuidadoras no profesionales de pacientes crónicos”.

2018-02-27T03:16:02+00:00 març 8th, 2016|Categories: Comitè Científic|