Marina Garcia Barrachina

Des de l’any 2011 estic treballant com Infermera Especialista en la unitat d’addiccions de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona (Sala Montserrat Montero).

Sóc diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 2005 i dedicada a l’àrea de la Salut Mental des de llavors.

He realitzat el Màster de Salut Mental i el Postgrau d’Emergències extrahospitalàries a la Universitat anteriorment citada.

Actualment estic cursant el Màster d’Iniciació a la Recerca en Salut Mental realitzat per la Universitat de Cantàbria, Universitat Complutense de Madrid, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Universitat de Barcelona i Universitat de Cadis.

Vaig realitzar l’Especialitat d’Infermeria en Salut Mental a l’any 2010 a l’Hospital Mútua de Terrassa. En l’àmbit clínic-assistencial he realitzat treballs en les diferents àrees de Psiquiatria tant de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, com a l’Hospital del Mar, el Centre Fòrum i la Mútua de Terrassa. Durant el desenvolupament de la meva tasca professional, he realitzat també la tasca de docència com a infermera referent tant d’estudiants de grau, com infermeres de Màster i infermeres de l’especialitat tant de Salut Mental com de Comunitària. Actualment, estic co-liderant un treball de recerca a la unitat d’addiccions, que ha rebut tant el suport per part de la direcció infermera i mèdica de l’hospital, com a finançament per part de la fundació privada, per a la millora de l’estil de vida i de l’exercici físic dels pacients ingressats a la nostra unitat (Stop & Go parar de consumir i motivar per al canvi). Aquest projecte ha estat publicat i difós tant en revistes d’impacte com en revistes infermeres. Havent estat finalistes en el premi d’infermeria per la revista FUDEN per millora de la qualitat dels pacients.

2018-04-19T16:39:05+00:00 abril 11th, 2018|Categories: Comitè Científic|