Regina Carreras Salvador | Presideix

Regina Carreras SalvadorRegina Carreras té experiència com a infermera assistencial en diferents serveis de medicina general i salut mental des de que es va diplomar en infermeria l’any 1998.
L’any 2010, va iniciar la seva activitat professional en gestió treballant de Supervisora Infermera de Salut Mental en el Centre Fòrum, a l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) del Parc de Salut Mar a Barcelona; fins el 2014, que va ser nomenada Cap de Procés d’Infermeria Comunitària de Salut Mental de l’INAD.

Ha realitzat formació acadèmica en Salut Pública per l’Escola Nacional de Sanitat, és infermera especialista de salut mental per l’accés excepcional l’any 2010 i Màster en Lideratge i Gestió dels Serveis Infermers de la Universitat de Barcelona des del 2016.

Té un interès particular en els models de gestió clínica infermera i, en l’actualitat es centra, en la millora d’aspectes organitzatius i factors que incideixen en l’atenció a les persones que utilitzen els serveis de salut mental.

L’any 2015 va ser escollida Presidenta de l’Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM); ha col·laborat en el desenvolupament de la professió infermera de salut mental organitzant amb altres professionals i usuaris esdeveniments per a la seva divulgació, reflexió i reconeixement.

2018-05-07T16:20:18+00:00 abril 9th, 2018|Categories: Comitè Organitzador|